Tuulilasikyltit

- liikkuvan ”konttorisi” nimikyltti -

Rekkamiehen nimikyltti - Rahtarin nimikyltti

Heijastavapohjaisen tuulilasikyltin käyttäminen on Suomessa kiellettyä, joten emme suosittele sitä. Mutta esimerkiksi musta- valko- tai keltapohjainen rekisterikilpi sopii tarkoitukseen mainiosti. Myöskään lain mukaan tuulilasiin ei saa kiinnittää mitään. Isoissa autoissa kyltit pysyvät paikallaan myös yleensä ilman kiinnittämistä.


Valmistamme alumiinisia tuulilasikylttejä. Pohjatarraan on tulostettu tarvittava teksti ja merkit, ja kyltti on laminoitu UV-suojakalvolla, joka kestää haalistumatta vähintään 7 vuotta. 


Kyltin koko on FIN CAR 2001- matala EU-kilpi (118x422 mm) tai Kilpipajan pitkä kilpi (113x520 mm). Hinta alk. 24,95 € + toimituskulut. Nettiputiikkiin


Mikäli nämä koot eivät tunnu sopivilta, voit tilata myös showkilven tuulilasikyltiksi. Muista valita tällöin heijastamaton pohjaväri. Tuulilasi- ja showkilvessä ei ole preeglattuja kohokirjaimia. Tuulilasikyltin voit kiinnittää vaikkapa rekisterikilven taustalevyllä. Tuulilasikyltti toimitetaan ilman reikiä.
Valittavana olevat kirjasintyypit


Tuulilasikyltin kirjasintyypeille voit valita tasalevyisen kirjoitustavan, jolloin esim. A ja I kirjain vievät saman tilan. Aivan kuten aidoissa rekkareissa ja esim. Courier.


Tai voit valita suhteellisen kirjoitustavan, jolloin I vie vähemmän tilaa kuin A kuten esim. Times New Roman.


Valmistamme tuulilasikyltit suhteellisella kirjoitustavalla ellet ole lisätietoihin kohdassa erikseen toisin toivonut.


Huomaa että osalla kirjasintyypin vaihtoehdosta on käytössä sekä versaali  ”SUURET kirjaimet”, että gemena ”pienet kirjaimet”.


Mika, mika, MIKA ja MikA ovat kaikki mahdollisia vaihtoehtoja.


Valmistamme kyltin tarkasti sen mukaan miten olet kyltin tilannut!


Kaikkien Suomirekkarien kirjasintyypin tietojen kerääminen on vaatinut vuosien työn. Tietojen löytämisen jälkeen merkit on piirretty digitaaliseen muotoon. Perimme itsevalmistettujen merkkien käytöstä muutaman euron lisämaksun, joka on suorastaan naurettavan halpaa. Puhumattakaan helppoudesta - kaikki kirjasintyypit ovat käytössäsi muutamalla hiiren klikkauksella.


Huomaa että kaikki merkit on piirretty, mutta osaan merkeistä kaivataan tarkentavia tietoja. Valmistamme tuotteen aina uusimmilla ja tarkimmilla tiedoilla jota meillä on käytettävissä. Lue lisää...


SYMBOLIT

Käytössäsi on kaikki alla olevat symbolit. Kaikki symbolit on mitoitettu FIN CAR 1935- fontin mukaan.
Kuten kuvasta näkyy, niin symbolit on vielä tekeillä. Toivomuksia otetaan vastaan.


Saat symbolin käyttöön merkitsemällä tilausjärjestelmään symbolin koodin sulkuihin, esim. (Logo C10) JANI tuottaa seuraavan yhdistelmän :
Voimme tehdä myös symboleita mittatilauksesta, jos saamme kuvan vektoritoritiedostona: SVG, EPS tai AI


Oma kuva kilpeen


Kilpeen voimme valmistaa myös asiakkaan itse suunnitteleman tekstin kuvineen (merkkeineen / logoineen) kaikkineen, mikäli se on valmistettu Corel 12 (tai vanhemmalla) kuvankäsittelyohjelmalla.


Periaatteessa riittävän hyvälaatuista muutakin kuvaa voidaan kokeilla (esim. suurikokoinen PNG/JPG) mikäli tiedosto on suurempi kuin tarvittava tulostuskoko.  Resoluution pitäisi olla vähintään 300 dpi, jotta kuvasta tulisi hyvä.


Voimme myös lisätä toimittamasi kuvan (esim. logo) muuhun tekstiin: oma teksti (logo) oma teksti. Anna kuvan sijoitusohjeet tilausta tehdessäsi lisätietoja kohdassa.


Voit etukäteen tiedustella sähköpostilla onko kuvasi riittävän laadukas tai voit lähettää tilauksen jälkeen kuvasi liitetiedostolla osoitteella info (ät) kilpipaja (dot) com. Tilauksen tekemisen jälkeen voit lähettää kuvan osoitteeseen kuvat (ät) kilpipaja (dot) com otsikolla TILAUKSEN XXX KUVA


Emme käsittele kuvia. Kuvan tulee olla asiakkaan puolelta loppuun saakka valmistettu. Asiakas vastaa siitä että hän on hankkinut kuvalle käyttöoikeuden.


Sivu on optimoitu Safari selaimelle   © Kilpipaja.com Finland 2010-2021